Made in Karlshamn

Made in Karlshamn är ett pris, där vinnaren nomineras till priset Made in Blekinge som delas ut vid Guldeken. Priset har som syfte att belöna en aktör som stärker stadens varumärke och näringsliv.

Just nu kan du nominera dina förslag till att utse nästa vinnare som koras vid Guldeken! Gå in på Guldekens hemsida för mer information om kategorier, kriterier och nominera Klicka här

Vinnare av Made in Karlshamn 2019 är Evomatic som är ett komplett automationsföretag med kunskap inom mekanik, elteknik, robotteknik, programmering och installation.

Motivering:
”Juryn har valt att lyfta ett företag, som satsar i Karlshamn, ett kompetensintensivt företag som med robotprecision konstruerar, tillverkar och installerar en genomarbetad och väl utprovad nyckelfärdig högteknologisk produkt till hela världen, vilket i sin tur bidrar till att stärka Karlshamn och hela Blekinge. Företaget är en mycket värdig vinnare av Made in Karlshamn 2019.”

Mikael Persson Karlshamns kommun, Mathias Wijk Karlshamns kommun, Jonas Persson VD Evomatic, Annica Hammar Karlshamns kommun, Jessica Holmström jurydeltagare