Nätverksluncher

Walk and Talk – ett nytt koncept för nätverkslunch!

Hösten 2020 drog vi igång ett nytt koncept – Walk and Talk. Visst låter det spännande?

Vi samlas då utomhus för en promenad och samtal – Walk and Talk. Det nya upplägget på våra populära nätverksluncher gör det möjligt att träffas och nätverka. Vi anpassar oss efter de riktlinjer som ges för att du ska känna dig trygg. Vi är utomhus hela lunchen och uppmanar till att hålla avstånd.

På plats möter du flera personer för intressanta samtal, politiker, företagare, tjänstepersoner. Vi håller dig uppdaterad på kommande tillfälle under 2021 då det är möjligt att genomföra.

Konceptet bygger på att promenera med någon/några du kanske inte träffat på länge, eller någon du inte pratat med alls tidigare. Berätta om vad som är aktuellt för dig just nu. Vårt mål för promenaden är en lokal krögare där vi samlas för gemensam lunch utomhus. Lunch till självkostnadspris.

Vid dessa tillfällen väljer vi kläder efter väder då vi är utomhus hela lunchen!

Välkommen att höra av dig vid frågor!

Vi väljer att ställa om istället för att ställa in våra populära nätverksluncher och anpassar oss med nya upplägg och idéer för att kunna genomföra dem. Vi följer de riktlinjer som ges av Folkhälsomyndigheten, gällande Coronaviruset, covid19.

Nätverksluncherna arrangeras normalt en gång i månaden, med reservation för anpassning till regler för Covid-19. Vi håller dig uppdaterad på datum och vad som planeras för kommande nätverksluncher.

Nätverksluncherna genomförs av Näringslivsenheten Karlshamns kommun i samarbete med Företagarna i Karlshamn och Svenskt Näringsliv.