Lediga lokaler och mark

Kommunen förmedlar lediga lokaler, fastigheter och mark tillsammans med Objektvision och Site Finder. Innehållet i Objektvision bygger på att ägaren registrerar sina objekt själv och i Site Finder måste den vakanta ytan hanteras av etableringschefen på Karlshamns kommun.

SITE FINDER – Business Sweden

Site Finder är ett site som Business Sweden hanterar på nationell basis. Här har vi möjlighet att publicera större siter i syfte att locka såväl internationella som nationella investeringar. Har du större markytor som kan hyras ut eller säljas, kontakta gärna Mathias Wijk.

OBJEKTVISION

Objektvision.se kan du enkelt hitta lediga lokaler, mark, fastigheter och företag till salu i Karlshamn. Här finns både privata och kommunala fastighetsägare.

Bevakning av lediga objekt

Det finns möjlighet att lägga upp en bevakning av objekt via Objektvisions webbsida. Det är kostnadsfritt och det enda som krävs är att du registrerar dig. Registrera dig.

Om du har lediga lokaler, fastigheter eller mark

På Objektvisions webbplats kan du registrera dig som annonsör. När registreringen är klar får du ett e-postmeddelande med användarnamn och lösenord. När du har fått det kan du skapa din annons direkt. Registrera din lediga lokal eller mark här och tänk på att klicka i “kommun” får att ta del av den kostnadsfria annonseringen.

När du registrerat annonser i Objektvision, kontakta gärna Mathias Wijk för en diskussion om samarbetet kring objektet!